Вчені назвали продукти, які блокують коронавірус

Вчені назвали продукти, які блокують коронавірус

У цих продуктах містяться речовини, які знижують активність ферментів COVID-19


Вчені з Університету Північної Кароліни (США) перерахували продукти, які можуть знижувати активність ферментів коронавируса в організмі.

Результати дослідження опубліковані у виданні Frontiers in Plant Science, повідомляє Слово і Діло.

Дослідники з'ясували, що хімічні сполуки в винограді і зеленому чаї найбільш успішно перешкоджають поширенню коронавируса в організмі людини.

Фахівці розповіли, що в даних продуктах містяться речовини, які здатні блокувати ферменти-протеази SARS-CoV-2.

Крім цього, знижувати активність ферментів COVID-19 здатні темний шоколад і какао.

4,7/5 (57 оцінок)

Не пропусти найцікавіше!

Підписуйся на наші канали в месенджерах!

Публикации

Відео