Вчені назвали продукти, які блокують коронавірус

Вчені назвали продукти, які блокують коронавірус

У цих продуктах містяться речовини, які знижують активність ферментів COVID-19


Вчені з Університету Північної Кароліни (США) перерахували продукти, які можуть знижувати активність ферментів коронавируса в організмі.

Результати дослідження опубліковані у виданні Frontiers in Plant Science, повідомляє Слово і Діло.

Дослідники з'ясували, що хімічні сполуки в винограді і зеленому чаї найбільш успішно перешкоджають поширенню коронавируса в організмі людини.

Фахівці розповіли, що в даних продуктах містяться речовини, які здатні блокувати ферменти-протеази SARS-CoV-2.

Крім цього, знижувати активність ферментів COVID-19 здатні темний шоколад і какао.

4,7/5 (57 оцінок)

Погода в Україні

Вінниця
+3°
Луцьк
+9°
Дніпро
Донецьк
Житомир
+4°
Ужгород
Запоріжжя
Івано-Франківськ
+5°
Київ
+7°
Кропивницький
Севастополь
+9°
Сімферополь
+13°
Луганськ
+1°
Львів
+8°
Миколаїв
+7°
Одеса
Полтава
Рівне
+8°
Суми
Тернопіль
+10°
Харків
+9°
Херсон
Хмельницький
+6°
Черкаси
+5°
Чернігів
Чернівці

Не пропусти найцікавіше!

Підписуйся на наші канали в месенджерах!

Публикации

Відео